28 Mayıs 2012 Pazartesi

BADİLİ ETEKLERE DEVAM EDİYORUM...

Aslında bloguma hergün yazı yazmak istiyorum.Yaşadıklarımı yaptıklarımı daha çok paylaşmak yapım aşamalarını anlatmak istiyorum.Ama iş yerinde yoğunluk bunları yapmamı birazda engelliyor.Badili, etekli, saç bantlı takımların kesilmiş eteklerine bir kaç model daha ekledim.Bunlarıda beğenileriniz sunuyorum.








bilgi:nihal@ceritgrup.com.tr

24 Mayıs 2012 Perşembe

KIZ ÇOCUKLARINA BADİLİ TAKIM....

1-1,5 yaş hatta sanırım 2 yaşa da uygun olabilecek takımlar bunlar.Kumaşlar tam kloştur.İçi 2 kat tüldür.Saç bantları ve badi üzerindeki desenler tamamı elde yapılmıştır.farklı renkleride çok yakında gelecek...







                                                 bilgi:nihal@ceritrup.com.tr

23 Mayıs 2012 Çarşamba

ÇOCUK T-SHIRTLERİ 1-4 YAŞ ARASI

Sanırım çocuk grubuna sürekli devam edeceğim.Şimdide  çocuklar için hazırladığım aplike t-shırtleri sunmak isterim.T-shırtlerin hepsi yıkandıktan sonra apilikeleri dikilmiştir.Sağlıklı ve temiz bir şekilde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.









bilgi için:nihal@ceritgrup.com.tr

21 Mayıs 2012 Pazartesi

CAPCAKE İĞNELİK

Bugünün son postunu capcake iğneliklerle kapatıyorum.YORGUNUM.Çok bişe yazamıyacağım:)son bişe yazayım.boyları bir karışa yakın.çok küçük değiller...

















BABETLER ÇIKMAYA BAŞLADI:)))

Babetlerimi çıkartmaya başladım.Çok uğraştırdı çok emek verdim ama onlarıda sergilemeye başlıyorum.Bugün sadece 2 tanesi ama haftaya çok farklı renkleri saç bantları ile birlikte beğenilerinize sunulacak.













          bilgi için nihal@ceritgrup.com.tr den bir tık yeter:))